Petiția pentru interzicerea lui Haaland în Premier League, dezbătută în Parlamentul britanic

Petiția pentru interzicerea lui Haaland în Premier League, dezbătută în Parlamentul britanic

Evoluția aproape impecabilă a norvegianului Erling Haaland i-a făcut pe suporterii celorlalte echipe din Premier League să lanseze o petiție adresată Parlamentului britanic.

Petiția pentru interzicerea lui Haaland în Premier League dezbătută în Parlamentul britanic FOTO EPA

Dintr-o glumă lucrurile au devenit extrem de serioase deoarece petiția în care suporterii solicită excluderea norvegianului din prima ligă de fotbal engleză a adunat aproape 2 milioane de semnături.

În această situație, aleșii Regatului Unit sunt obligați conform legii să dezbată petiția în Parlament. Orice petiție care depășește 100.000 de semnături este discutată oficial în Parlamentul britanic.

Norvegianul Erling Haaland are o evoluție spectaculoasă în tricoul celor de la Manchester City. Atacantul cetățenilor a înscris 19 goluri în 12 meciuri, dintre care 5 reușite au fost bifate în Liga Campionilor, potrivit Digisport .

Chiar dacă fanii echipelor adverse solicită exluderea lui Haaland pe motiv "că este robot", nu există un cadru legal care ar putea duce la interzicerea atacantului în Premier League.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...