Petiție ONLINE: Nu vrem un viceprimar onanist!

Petiție ONLINE: Nu vrem un viceprimar onanist!

In mediul online circula deja o petitie intitulata „Nu vrem un viceprimar onanist!” , in care se subliniaza ca "este penibil, jenant si jignitor pentru noi, bucurestenii, ca Tudy Ionescu sa aiba o functie reprezentativa pentru orasul nostru. Locul lui este in Click si Cancan, nu la Primarie."

Petitia online a fost initiata de Alex Tocilescu, scriitor si jurnalist si unul dintre numele de pe lista de candidati M10 la Consiliul General al Capitalei (M10 nu a strans insa numarul necesar de semnaturi si nu a avut, in cele din urma, candidati in Bucuresti).

Textul integral al petitiei online:

"Doamna Gabriela Firea, domnilor si doamnelor consilieri generali ai Municipiului Bucuresti,

E amuzant ca Tudor Tim Ionescu, viceprimar al capitalei, s-a filmat masturbandu-se si apoi i-a trimis filmul Oanei Zavoranu, de unde apoi filmul a ajuns pe net. Dar este totodata penibil, jenant si jignitor pentru noi, bucurestenii, ca Tudy Ionescu sa aiba o functie reprezentativa pentru orasul nostru. Locul lui este in Click si Cancan, nu la Primarie.

Conform Legii Administratiei Publice locale nr. 215/2001, actualizata in 2016, capitolul III, articolul 57, paragraf 4, <schimbarea din functie a viceprimarului se poate face de consiliul local, prin hotarare adoptata cu votul majoritatii consilierilor in functie, la propunerea primarului sau a unei treimi din numarul consilierilor locali in functie>; prin urmare, semnatarii acestei petitii va cer sa demarati procedurile necesare pentru schimbarea din functie a viceprimarului Tudor Tim Ionescu (consilier in CGMB din partea ALDE)."


"- Doamna primar, va saluta domnu' vice. Nu-i faceti cu mana?
- Nu. Lasa-l sa-si faca singur! " - banc care circula in mediul online.





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...