Petre Daea: Tot mai mulți români sunt dependenți de mâncare! Pe timpul lui Ceaușescu nu era așa!

Petre Daea: Tot mai mulți români sunt dependenți de mâncare! Pe timpul lui Ceaușescu nu era așa!

Petre Daea trage un semnal de alarmă: Tot mai mulți români sunt dependenți de mâncare! Pe timpul lui Ceaușescu nu era așa! Conform reputatului „om de stiinta” Petre Daea, un fenomen ingrijorator a luat amploare in ultimii ani in Romania! Tot mai multi adulti dar si copii, recunosc ca sunt dependenti de mancare.

„Dependenta incepe de la varste tot mai fragede iar accesul la alimente se poate face tot mai usor, un minor putand cumpara in ziua de azi foarte lejer o paine sau chiar un jambon.

Asa ceva era de neimaginat acum 30 de ani cand painea se dadea doar pe cartela, in ratii bine stabilite de oamenii de stiinta, iar carnea o vedeam doar in filmele americane.

Din pacate, ce vedeam atunci in filme, a devenit azi realitate!

A devenit ceva obisnuit sa vezi pe strada tineri de 15-16 ani cum musca nestingheriti dintr-o shaorma, fara pic de rusine ca ar putea fi recunoscuti de cineva.

Pai stiti unde poate duce acest consum de alimente? Poate duce la o criza agricola fara precedent, fiind afectate stocurile de cereale din depozite si silozuri. Noi le umplem in fiecare an, dar dependentii de mancare le consuma in anul urmator, ca in balada mesterului Manole.

Cred ca guvernul ar trebui sa se implice mai serios in aceasta problema si sa ii dezvete incet, incet, pe romani de acest obicei daunator, mancarea!”

A declarat Petre Daea, autointitulat specialist ovin si savant de renume mondial, relatează  ponturifierbinti.com .



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante