Pfizer are în vedere să-şi înregistreze vaccinul anti-COVID19 în Rusia (Tass)

Pfizer are în vedere să-şi înregistreze vaccinul anti-COVID19 în Rusia (Tass)

Pfizer are în vedere să-şi înregistreze vaccinul anti-COVID19 în Rusia, a anunţat marţi agenţia de presă rusă Tass, citând compania farmaceutică americană, relatează Reuters.

Rusia a înregistrat două vaccinuri anti-COVID19 pentru a fi utilizate în ţară, ambele dezvoltate de institute de cercetare ruseşti. Ele au fost folosite pentru a inocula peste un milion de persoane după lansarea de către Moscova a programului de vaccinare în masă luna trecută, au afirmat autorităţile ruse.

"Pfizer are în vedere posibilitatea de a aplica pentru a înregistra vaccinul său candidat împotriva COVID-19 în Federaţia Rusă", a informat Tass citând compania într-un comunicat.

Pfizer, care a dezvoltat vaccinul împreună cu compania germană BioNTech, nu a dorit să facă declaraţii.

Luni, agenţia de ştiri rusă Interfax a citat Pfizer care a declarat că anul acesta va livra vaccinul său doar în ţările în care a semnat deja contracte la nivel guvernamental. Compania americană nu a semnat un contract de livrare cu Rusia.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

3 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

4 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

5 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat