Phil Collins, transportat de urgență la spital, după ce a căzut într-o cameră de hotel

Phil Collins, transportat de urgență la spital, după ce a căzut într-o cameră de hotel

Cântărețul Phil Collins și-a amânat următoarele două concerte pe care le avea programate în această săptămână la Londra, după ce a căzut în noaptea de miercuri spre joi în camera sa de hotel. Artistul britanic, care a suferit răni în zona capului, a fost transportat de urgență la o clinică londoneză, informează site-ul revistei New Musical Express.

Legendarul cântăreț a susținut deja primele trei concerte dintr-o serie de cinci show-uri programate la Royal Albert Hall din Londra. Spectacolele pe care ar fi trebuit să le susțină joi seară și vineri seară au fost reprogramate pe 26 și 27 noiembrie.

"Phil s-a împiedicat ca urmare a unei operații suferite la spate, din cauza căreia îi este greu să meargă. S-a trezit în miezul nopții pentru a merge la toaletă și a alunecat în camera lui de hotel, lovindu-se de un scaun, în zona capului. A fost dus de urgență la spital, unde medicii i-au aplicat câteva copci. Are o tăietură severă pe frunte, aproape de un ochi, dar se recuperează bine. Va rămâne sub monitorizarea medicilor timp e 24 de ore", se afirmă într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a artistului.

"Phil transmite scuze sincere fanilor săi, cărora le mulțumește pentru sprijin. A avut parte de o săptămână minunată cu ocazia primelor show-uri ale sale după o pauză de 10 ani. Le mulțumește fanilor pentru primirea caldă pe care i-au făcut-o și abia așteaptă să revină pe scenă", precizează același comunicat.

Phil Collins, în vârstă de 66 de ani, își va relua turneul cu un spectacol pe care îl va susține în Germania, în orașul Köln, sâmbătă seară. Artistul va susține și un concert de amploare în Hyde Park din Londra, pe 30 iunie.

Turneul ce marchează revenirea pe scenă a cântărețului și muzicianului Phil Collins a început în Liverpool, în primele zile ale lunii iunie. Fiul său adolescent, Nic, asigură partitura pentru tobe în cadrul acestor show-uri.

Phil Collins a lansat cel mai recent album al său, "Going Back", în 2010, și și-a anunțat retragerea din muzică în anul următor. Artistul britanic s-a răzgândit însă în această privință și a declarat în 2016 că a luat decizia de a reveni pe scenă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski