Planeta Moldova/Bărbat surprins în timp ce viola anal o cățelușă pe o stradă din Botoșani

Planeta Moldova/Bărbat surprins în timp ce viola anal o cățelușă pe o stradă din Botoșani

Un bărbat din Botoșani a fost surprins în timp ce viola un câine pechinez pe stradă. Poliția Animalelor a fost sesizată și a deschis dosar penal pentru schingiuire.

Cazul a fost adus în atenția publică de un grup de veterinari din oraș, care s-a ocupat ulterior de îngrijirea câinelui.

Mai exact, două fete au observat întâmplător cum omul străzii abuza animalul, iar într-un moment de neatenție al bărbatului au reușit să salveze câinele, potrivit Adevărul .

”Au furat-o (n.r. - pe cățelușă) de la acel bărbat şi au venit şi-au lăsat-o în grija noastră. Este o căţeluşă foarte bătrână, plină de tumori mamare. Avea într-adevăr urme ale unei agresiuni în zona anală. I-am făcut un set de analize şi are o anemie destul de puternică, cel mai probabil a mai fost abuzată şi a tot avut hemoragii. Momentan este sub tratament si va fi bine”, precizează în postare medicii.

A fost sesizată şi Poliţia Animalelor, iar conform reprezentanţilor IPJ Botoşani, oamenii legii au deschis dosar penal pentru schingiuire şi continuă cercetările.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…