„Planeta Moldova”/Singur în mașină, un șofer beat oprit de poliție s-a mutat pe scaunul din dreapta și a spus că nu era la volan

„Planeta Moldova”/Singur în mașină, un șofer beat oprit de poliție s-a mutat pe scaunul din dreapta și a spus că nu era la volan

Un bărbat din județul Suceava este cercetat penal după ce a fost prins că a condus băut un autovehicul. După ce a fost oprit de poliție, acesta s-a muta pe scaunul din dreapta și a încercat să-i convingă pe agenți că nu el a condus autovehiculul, deși era singur în mașină.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică dimineața la în jurul orei 03:16, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Câmpulung Moldovenesc efectua serviciul de monitorizare, supraveghere și control a traficului rutier pe str. Ion Hălăuceanu din municipiul Câmpulung Moldovenesc și a efectuat semnal de oprire unui șofer care conducea un autoturism Audi, conform News Bucovina.

Șoferul a oprit imediat autoturismul, dar a trecut pe scaunul din dreapta față.

Astfel, la volanul autoturismului nu a fost identificată nicio persoană, dar pe locul din dreapta față a acestuia a fost identificat un bărbat de 32 de ani din comuna Sadova, limitrofă orașului Câmpulung Moldovenesc care le-a spus senin polițiștilor că nu el a condus autoturismul.

Mai mult, bărbatul le-a transmis polițiștilor că de fapt mașina era parcată. În autoturism nu se mai afla nicio persoană, iar agenții au încercat să-l testeze cu etilometrul. Tânărul a refuzat procedura.

După insistețe din partea polițiștilor, șoferul a fost de acord cu testarea, fiindu-i prelevate două mostre biologice de sânge. În acest caz s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiuni de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...