„Planeta Moldova”/Un sucevean a sunat la poliție pentru că, beat fiind, a uitat unde a pus baloții de fân

„Planeta Moldova”/Un sucevean a sunat la poliție pentru că, beat fiind, a uitat unde a pus baloții de fân

Un bărbat din Fântâna Mare, județul Suceava, a alertat poliția, vineri, sesizând faptul că i-au fost furați 46 de baloți de fân, relatează Monitorul de Suceava .

Polițiștii au făcut o serie de verificări în acea seară, după care, sâmbătă dimineață, în timpul unei activități de patrulare la Fântâna Mare, au igăsit baloții, la o distanță de aproximativ 500 metri, pe un teren paralel.

Polițiștii l-au sunat pe reclamant și l-au chemat la fața locului, bănuind că au rezolvat cazul de furt. Proprietarul a declarat spășit faptul că și acel teren îi aparține și a făcut o confuzie pe fondul consumului de alcool din ziua de vineri. Cu alte cuvinte, a uitat că a mutat baloții și a crezut că aceștia au fost furați.

Suceveanul va fi amendat în baza articolului art. 11, din Legea 61/91 R. care prevede sancțiunea pentru ”alarmarea publicului, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol ori a organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol sau, după caz, prin solicitarea intervenţiei la faţa locului, fără motiv întemeiat”.

Sursa foto: Pixabay


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”