Planeta sexuală Oltenia/Elevă de 16 ani, prinsă de mamă în timp ce făcea sex cu profesorul de informatică, de 42 de ani

Planeta sexuală Oltenia/Elevă de 16 ani, prinsă de mamă în timp ce făcea sex cu profesorul de informatică, de 42 de ani

Polițiștii au fost sesizați luni, 5 decembrie, de mama unei adolescente care și-a surprins fiica, în vârstă de 16 ani, în timp ce întreținea relații sexuale cu un profesor, în vârstă de 42 de ani, în apartamentul pe care aceasta îl deține într-un cartier din Nordul Municipiului Tg-Jiu.

Polițiștii au deschis un dosar penal în care profesorul este acuzat de comiterea infracțiunii de act sexual cu minor. Adolescenta a fost prezentată la medicul legist și până aproape de miezul nopții au fost audiate toate persoanele implicate.

În final, polițiștii au decis ca profesorul să fie cercetat în stare de libertate, scrie gorjonline.ro.

Profesorul care predă informatică la un liceu din Tg-Jiu și la o unitate școlară din comuna Logrești este cercetat penal pentru act sexual cu minor, după ce fost surprins de mama unei adolescentei, în timp ce întreținea relații sexuale cu aceasta, chiar în apartamentul său din Târgu-Jiu.

Femeia a sesizat că de un timp, se întâmplă ceva nefiresc între fiica sa, în vârstă de 16 ani și bărbatul de 42 de ani, iar cu o seară în urmă surprinsese o discuție din care reieșea că cei doi urmează să se întâlnească a doua zi.

Mama adolescentei ar fi urmărit-o pe aceasta, în cursul zilei de luni, iar suspiciunile sale s-au confirmat când a găsit-o pe minoră, în apartamentul său, împreună cu profesorul de informatică.

Femeia a alertat organele judiciare.

Polițiștii au dispus ca adolescenta să fie examinată de medicul legist de la Laboratorul Medico-Legal al Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu.

Profesorul a fost audiat, în prezența avocatului, timp de mai multe ore, însă, în final, nu s-a dispus nicio măsură preventivă împotriva sa.

Reprezentanții IPJ Gorj au confirmat cazul și au precizat că, s-a decis continuarea cercetărilor cu bărbatul în stare de libertate.

Unele surse susțin că profesorul și adolescenta ar avea o relație de aproximativ trei luni.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

3 VIDEO Ați văzut faza asta cu „cerbera” fraților Tate?

4 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...