Planul diabolic al unui bărbat care a revenit în ţară hotărât să se răzbune pe fosta iubită

Planul diabolic al unui bărbat care a revenit în ţară hotărât să se răzbune pe fosta iubită

Bărbatul tocmai se întorsese din Franţa cu un adevărat arsenal: un pistol, o armă tip arbaletă, săgeţi şi zeci de cartuşe. Era hotârât să „rezolve povestea" cu fosta iubită care-l părăsise.

Adrian Stoian, în vârstă de 50 ani, trăia de ani buni în Franţa. Ultimii 10 ani i-a petrecut alături de iubita cu 17 ani mai mică. Anul trecut, însă, femeia a hotărât să pună capăt relaţiei şi a revenit în ţară. Astă după ce aflase că bărbatul alături de care stătuse un deceniu era, de fapt, însurat.

„A căzut cerul pe ea când a aflat. A încercat de mai multe ori să plece din Franţa. Mama ei a mers şi a luat-o de acolo. El avea trei copii şi zicea că sunt nepoţii lui”, povestesc apropiaţii femeii.

Chiar dacă a reuşit să revină în ţară, fosta iubită a lui Adrian nu a avut parte de linişte. Bărbatul a venit în ţară, a încercat să o convingă să se întoarcă la el şi pentru că nu a reuşit, a început să o ameninţe. Femeia a obţinut un ordin de protecţie pentru şase luni şi credea că a scăpat, mai ales că fostul iubit se întorsese în Franţa, unde avea domiciliul.
Doar că pe data de 31 iulie Adrian Stoian s-a reîntors în ţară şi, după doar două zile, a mers direct la barul pe care mama femeii îl are în satul Basarabi, sat ce aparţine de municipiul Calafat.
Acolo, bărbatul a cerut să vorbească imediat cu fosta iubită. Pentru că a mama tinerei a refuzat, Stoian a scos pistolul şi început să o ameninţe atât pe femeie, cât şi pe clienţii care erau în bar. Unul dintre ei a reuşit să sune la 112.
„Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au observat un bărbat care avea în mână un obiect, care părea a fi pistol. Acesta a fugit către o stradă din localitate, iar poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia", au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.
Bărbatul a reuşit să sară un gard şi a ajuns în curtea unui localnic. Aici a fost, însă, prins de unul dintre poliţişti şi a fost imobilizat.
Poliţiştii, şocaţi când au văzut ce era în rucsacul bărbatului
Când a fugit, Adrian Stoian a reuşit să arunce pistolul cu care ameninţase în bar clienţii. Arma a fost, însă, găsită ulterior de poliţişti, Aceştia au găsit, însă şi rucsacul bărbatului în care se erau obiecte ce demonstrează că individul avea de gând să o răpească pe femeie şi, poate chiar să o ucidă.
„În apropierea barului, poliţiştii au descoperit un rucsac, despre care bărbatul a declarat că i-ar aparţine, în care poliţiştii au găsit o armă tip arbaletă, 13 săgeţi, un cuţit cu lungimea de 30 de centimetri, un spray iritant cu piper, o cutie cu mai multe cartuşe şi într-un sac menajer au fost găsite 4 recipiente cu capacitatea de un litru, care ar fi conţinut substanţe chimice. Bunurile găsite au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării verificărilor. Din cercetări a reieşit că bărbatul ar fi folosit pistolul înainte de a pătrunde pe terasa barului, la aproximativ 50 de metri de locaţia respectivă fiind găsit un tub cartuş", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.
„Avea în rucsac şi o perucă blondă, de femeie"
Apropiaţii tinerei sunt siguri că bărbatul pusese la cale un plan diabolic. „Sigur dorea să se răzbune, sigur dorea să o răpească. Avea arme, în rucsac avea scotch, recipiente în care erau substanţe periculoase, acid sulfuric, acid clorhidric. Avea în rucsac şi o perucă blondă, de femeie. Suntem convinşi că dorea să o imobilizeze, să o ameninţe, să o răpească. Rucsacul îl lăsase lângă bar şi e clar că era pregătit de orice. Dacă nu era prins la timp de poliţişti, se putea întâmpla orice", au declarat rudele femeii.
Adrian Stoian a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. El va fi cercetat pentru ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi contrabandă calificată. SURSA: Adevărul


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...