Plecarea Penalului din PSD e o chestiune de zile! (SURSE)

Plecarea Penalului din PSD e o chestiune de zile! (SURSE)

Jigodia Națională pleacă din PSD! Surse din anturajul celuilalt Penal, țărănușul de Teleorman, dau ca sigură plecarea la PRU pe fondul refuzului lui Dragnea de a accepta pe lista de candidați a numelor propuse de Ponta. Mai mult, Ponta s-a convins definitiv că Dragnea nu-l va pune pe listele de candidați. Jigodia a recunoscut miercuri seara că el și țărănușul n-au mai vorbit de la locale! 

Victor Ponta a anunțat miercuri seara la B1 că ar vrea să rămână la PSD, însă de la alegerile locale nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea și nu a fost folosit de partid, în condițiile în care nu aspiră la funcția de președinte al social-democraților decât după ce se pronunță instanța. Penalul a mai spus că dorește ca foștii miniștri în guvernul pe care l-a condus să fie pe listele PSD. 

Întrebat, la  emisiunea a B1tv dacă se va duce la PRU, Victor Ponta a spus : ”Eu aş vrea să rămân la PSD, pentru că nu am fost în niciun alt partid, dar nu depinde doar de mine chestia asta”. Ponta a precizat că bănuieşte că sunt oameni care nu ar vrea ca el să rămână în PSD, dar că el nu are niciun fel de nemulţumire faţă de cei din PSD., potrivit news.ro.

Ponta a mai menţionat că nu a informat conducerea PSD despre faptul că i-a ajutat pe cei de la Partidul România Unită. ”Sunt sub contract, dar nu joc”, a comentat Ponta. Întrebat ce va face dacă actuala conducere PSD nu l-ar mai dori, Ponta a replicat: ”Poate mă împrumută la altă echipă”.

Liviu Dragnea: PRU are niste protocoale cu niste partide cu foarte mari probleme si asupra carora exista suspiciuni de finantare din Est. Categoric, PSD nu poate intra in vreo alianta de orice fel cu PRU. 

La rândul său, Dragnea a declarat, joi, ca "PRU are niste protocoale cu niste partide cu foarte mari probleme si asupra carora exista suspiciuni de finantare din Est". El a acuzat PRU de legaturi cu "un partid din Polonia, al carui presedinte a fost arestat". Dragnea mai spune ca "Asa cum PSD nu va putea intra in Guvern cu PNL pentru ca pragmatic vorbind nu va functiona, chiar daca am vazut ce spun tot felul de analisti, categoric PSD nu poate intra in vreo alianta de orice fel cu PRU".

Liviu Dragnea a adaugat ca "Nu folosim doctrina nationalista si extremista in Romania".

Chestionat insa pe tema declaratiilor lui Victor Ponta despre PRU si a sustinerii fostului premier pentru partidul condus de Bogdan Diaconu, Liviu Dragnea a raspuns șmecherește, cu mustățile zbârlite, că "Noi suntem foarte deschisi si democratici. Fiecare e liber sa sustina valorile pe care le crede de cuviinta."


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...