Pleșea (IJ): Rolul unui raport nu este acela de a aduce laude șefilor pe care îi controlăm

Pleșea (IJ): Rolul unui raport nu este acela de a aduce laude șefilor pe care îi controlăm

Inspectorul judiciar Monica Pleșea, care a făcut parte din echipa de control la DNA, a subliniat luni că rolul unui raport de control nu este acela de a aduce laude șefilor care sunt verificați.

"Rolul unui control nu este acela de a vâna greșeli, este foarte adevărat. Noi nu am vânat greșeli. Dar în același timp, rolul unui raport nu este acela de a aduce laude neasemuite șefilor pe care îi controlăm. Rolul unui control este acela de a constata cu obiectivitate și de a consemna cu obiectivitate în raport ceea ce inspectorii au constatat. Urmare a acestor constatări, este că trag niște concluzii. Urmare a acestor concluzii, se fac propuneri în vederea eficientizării activității. Presupun că aceste laude sunt lăsate de aceste rapoarte de bilanț", a declarat Monica Pleșea în cadrul Secției pentru procurori a CSM.

AGERPRES/(A — autor: Mihai Stoica, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...