PMB: Caravană mobilă de vaccinare anti-COVID la un centru comercial de pe Şoseaua Olteniţei, în acest weekend

PMB: Caravană mobilă de vaccinare anti-COVID la un centru comercial de pe Şoseaua Olteniţei, în acest weekend

Caravana mobilă de vaccinare, o iniţiativă a Primăriei Capitalei în parteneriat cu Kaufland România, se va afla în acest sfârşit de săptămână la centrul comercial din Şoseaua Olteniţei nr. 388, Sector 4.

Imunizarea se va putea realiza sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 10,00 - 17,00, informează PMB, prin intermediul unui comunicat de presă transmis vineri AGERPRES. Vaccinul utilizat este Johnson&Johnson, administrat într-o singură doză.

Cei care doresc să se vaccineze nu au nevoie de o programare prealabilă pe platforma online, ci doar de un act de identitate valabil.

"Toţi cei care doresc să se vaccineze o pot face în autobuzul STB special amenajat şi dotat cu tot ceea ce este necesar pentru imunizarea în deplină siguranţă. Activitatea în cadrul centrului de vaccinare mobil este asigurată de o echipă formată din doi medici, doi asistenţi medicali şi doi registratori, cărora li se adaugă personalul cu atribuţii logistice. Prin acest demers, Primăria Capitalei şi ASSMB vin în sprijinul persoanelor vârstnice, care nu se pot deplasa pe distanţe lungi pentru imunizare, cât şi în sprijinul altor categorii de persoane care, din diverse motive, au dificultăţi să ajungă la un centru de vaccinare", precizează PMB.

Caravana mobilă de vaccinare, un proiect desfăşurat prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, va ajunge în fiecare weekend în altă locaţie din Bucureşti, în parcări ale unor centre comerciale:

* 6 - 7 noiembrie - Şoseaua Olteniţei, nr. 388, Sector 4;

* 13 - 14 noiembrie - Strada Mihail Sebastian, nr. 88 C, Sector 5;

* 20 - 21 noiembrie - Strada Valea Cascadelor, Nr. 3, Sector 6;

* 27 - 28 noiembrie - Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti, nr. 6, Sector 1;

* 4 - 5 decembrie - Strada Barbu Văcărescu, nr. 120-144, Sector 2;

* 11 - 12 decembrie - Bulevardul Theodor Pallady, Nr. 51, Sector 3;

* 18 - 19 decembrie - Şoseaua Olteniţei, nr. 388, Sector 4;

* 25 - 26 decembrie - Strada Mihail Sebastian, nr. 88 C, Sector 5. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”