Poate aruncă și procurorii DNA un ochi prin acte/Teodorovici preia o afacere cu porci

Poate aruncă și procurorii DNA un ochi prin acte/Teodorovici preia o afacere cu porci

Poate aruncă și procurorii DNA un ochi prin acte.

Fostul ministru PSD al Finanțelor Publice Eugen Teodorovici, care anunța recent că pleacă de la Curtea de Conturi pentru a demonstra „că în privat este la fel de bun”, a preluat 50% din capitalul unei firme ce are ca obiect principal de activitate creșterea porcinelor, scrie Profit.ro .

Astfel, în procesul verbal al ședinței AGA din 6 ianuarie a companiei Agro Suin Factory SRL, actualmente Green Agra SRL, se menționează că Teodorovici preia 50% din părțile sociale ale societății, el figurând în prezent ca asociat al acesteia la Registrul Comerțului, potrivit termene.ro.

Eugen Teodorovici și-a luat în primire, în ianuarie, postul de director de audit la Curtea de Conturi câștigat prin concurs în 2010. Totuși, luna trecută, Eugen Teodorovici a anunțat că de la 1 martie a părăsit Curtea de Conturi pentru a activa în mediul privat, manifestându-și totodată dorința de a reveni în PSD, partid din care a fost nevoit să demisioneze pentru a putea fi auditor la Curtea de Conturi.

Fostul ministru de Finanțe social-democrat mai spunea că unul dintre motivele pentru care a plecat de la Curtea de Conturi „este acela de a demonstra, să spunem așa, celor care s-au îndoit, care sunt puțini și o fac din răutate și invidie, să le demonstrez că în privat sunt cel puțin la fel de bun cât sunt ei de buni în privat”, el recomandându-le acestora „ca la finalul acestui an, sau an de an, să urmărească creșterile sau cifra de afaceri pe care companiile sau compania la care voi activa, activez, nu contează, le înregistrează la finalul fiecărui an fiscal. Și apoi vor vedea dacă într-adevăr mă descurc, nu mă descurc. Eu pot paria că da”.

Citește articolul integral pe profit.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”