Poate dau și de Hoffa!/Lacul uriaș care seacă în SUA scoate la suprafață și alte schelete, după cel găsit într-un butoi

Poate dau și de Hoffa!/Lacul uriaș care seacă în SUA scoate la suprafață și alte schelete, după cel găsit într-un butoi

La o săptămână după ce pe malul secat al unui lac artificial din apropiere de Las Vegas a fost găsit un butoi metalic cu cadavrul unui bărbat care a fost împușcat în anii 1980, anchetatorii au găsit și alte rămășite umane, suspectând că Mafia ar avea legături cu aceste descoperiri macabre.

Paznicii parcului natural pe raza căruia se află lacul Mead, unde nivelul apei a scăzut considerabil din cauza secetei severe din ultima perioadă, au fost anunțați sâmbătă că „un alt schelet uman” a ieșit la suprafață, potrivit Sky News .

Poliția crede că este vorba de o crimă care a fost săvârșită la finele anilor 1970 sau începutul anilor 1980, pentru că victima purta pantofi fabricați în acea perioadă.

Anchetatorii suspectează că moartea ar avea legătură cu Mafia, a declarat locotenentul Ray Spencer pentru New York Times. El a mai spus că este posibil să fie descoperite și alte rămășițe umane.

Potrivit unei declarații a administrației parcului, cea mai recentă descoperire a fost făcută în Golful Callville, sâmbătă, în jurul orei 14:00. Paznicii au anunțat imediat autoritățile, care au recuperat cadavrul, iar un legist va stabili cauza morții.

„Recompensă” oferită pentru alte cadavre găsite

Doi ofițeri de poliție pensionari din Las Vegas au anunțat că oferă o recompensă celor care găsesc alte cadavre în lacul Mead. David Kohlmeier și Daniel Minor oferă 5.000 de dolari scafandrilor pentru fiecare cadavru.

„Credem că sunt mai mulți morți acolo”, a spus Kohlmeier pentru presa locală. „Există mai multe dispariții misterioase care nu au fost niciodată elucidate. Pentru că apa este atât de scăzută în această perioadă, există o șansă să se facă lumină în multe cazuri”.

Lacul Mead, format din barajul Hoover în anii 1930, face parte dintr-un sistem care furnizează apă la peste 40 de milioane de oameni din mai multe state, inclusiv Arizona, California, Colorado și Nevada.

Alimentat de râul Colorado, lacul Mead, a atins cel mai scăzut nivel din 1937.

Potrivit unui studiu publicat în 2020 de Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS), debitul fluviului Colorado s-a redus în medie cu 20% în ultimul secol, iar cel puţin o jumătate din această scădere a nivelului apei poate fi atribuită creşterii valorilor de temperatură în zonă.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro