Poliţia italiană a reţinut peste 30 de presupuşi membri ai organizaţiei mafiote 'Nrangheta

Poliţia italiană a reţinut peste 30 de presupuşi membri ai organizaţiei mafiote 'Nrangheta

Poliţia italiană a arestat 33 de persoane suspectate de apartenenţă la organizaţia mafiotă 'Nrdangheta şi de implicare în traficul internaţional de droguri, relatează DPA.

Anchetatorii au reţinut persoanele în Roma, în oraşul Reggio Calabria din sud, în oraşul Grosseto din Toscana şi în regiunea Veneto din nord, au precizat marţi carabinierii.

Toţi cei reţinuţi sunt suspectaţi că ar fi membri ai organizaţiei mafiote 'Nrdangheta şi că au fost implicaţi în comerţul internaţional de droguri.

Ei sunt acuzaţi de asemenea de şantaj şi de deţinere ilegală de arme.


Anchetatorii au spus că au descoperit o reţea care are legături cu 'Nrangheta şi care se întinde până în America Latină.

'Nrdangheta este considerată una dintre cele mai puternice şi mai brutale organizaţii mafiote din Italia şi obţine bani din traficul cu cocaină, printre alte activităţi ilegale.

În prezent este în derulare un proces uriaş împotriva a 300 de presupuşi membri ai 'Nrdrangheta în oraşul Lamezia Terme din Calabria. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania / Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin …

2 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală

3 VIDEO Primele imagini arată un dezastru! Apele din barajul Nova Kakhovka au ajuns deja în orașul Herson

4 VIDEO Imagini cu proporțiile dezastrului după distrugerea barajului Nova Kakhovka

5 „Va afecta serios ofensiva ucraineană”