Polițiștii au făcut publice imagini de la scandalul provocat de un bărbat care a amenințat luptătorii SAS aflați în misiune

Polițiștii au făcut publice imagini de la scandalul provocat de un bărbat care a amenințat luptătorii SAS aflați în misiune

Un bărbat este cercetat de poliția din Constanța după ce i-a amenințat pe luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale care se aflau într-o misiune.

Serviciul de Acțiuni Speciale

Imaginile cu scandalul pornit de bărbat pe străzile din Constanța au fost publicate de Sindicatul Europol, miercuri seară.

Incidentul a avut loc, marți seară, în jurul orei 19:30. Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, traversa printr-un loc nepermis strada pe un bulevard din Constanța. Acesta a fost în pericol să fie accidentat de autospeciala IPJ, după ce nu a răspuns la somațiile luptătorilor SAS. Mai mult, bărbatul a devenit agresiv cu aceștia.

„Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somaţiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi i-a ameninţat pe aceştia cu acte de violenţă, s-a procedat la imobilizarea şi conducerea acesteia la sediul Secţiei 3 Poliţie”, a transmis IPJ Constanța, relatează Libertatea .

În imagini se poate vedea cum o femeie încearcă să îl potolească pe bărbat și chiar se pune între el și polițiști.

Filmarea a apărut pe pagina de Facebook a sindicatului Europol. Aceștia au avut și un mesaj de transmis, cu ocazia zilei de 8 martie.

„De Ziua Internaţională a Femeii, acest păcălici ne arată cât este de important să ai o femeie în viaţa ta. Nu neapărat pentru a o iubi şi preţui, ci pentru a te folosi de ea ca paravan să nu ajungă poliţiştii la tine după ce ai strigat după ei (…) Aşa că stimabile doamne şi domnişoare, mare atenţie la păcălicii şi măscăricii din preajma voastră”, au transmis sindicaliştii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă