Polițiștii au ridicat un bărbat, posibilul ucigaș al italianului găsit mort în Măgurele

Polițiștii au ridicat un bărbat, posibilul ucigaș al italianului găsit mort în Măgurele

În urma perchezițiilor efectuate de polițiști în județul Ilfov, a fost ridicat un bărbat, suspect în cazul cetățeanului italian care a fost găsit mort în Măgurele.

Noi detalii despre bărbatul găsit carbonizat în portbagajul unei mașini sâmbătă, 7 mai, la marginea orașului Măgurele. Conform autorităților acesta era un om de afaceri în vârstă de 63 de ani.

Mauro Donato Gadda locuia de zece ani în România, fiind divorţat, cei doi copii rămânând în Italia, potrivit Observator. Era pasionat de călărie, plimbări şi aventuri cu barca.

Italianul avea o firmă de filtrare apă şi contracte cu mai multe primării din țara noastră.

El locuia singur într-o vilă din Mihăileşti, pe care o cumpărase de la un cetăţean englez.

Maşina în care a fost găsit era închiriată din Italia.

Prietenii nu își pot explica tragedia.

”Nu era genul de om care să intre în conflict cu cineva. Avea cunoştinţe şi relaţii ca orice om de afaceri, dar nu atât de mult încât să intre în alte discuţii, în afară de cele profesionale”, a declarat un prieten.

În ce stadiu se află ancheta

Marți, 10 mai, polițiștii au făcut percheziții în locuința victimei, căutând indicii despre oamenii care i-ar fi vrut răul. Anchetatorii au stat de vorbă cu vecinii, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă şi au încercat să refacă traseul ultimei zile înainte de dispariţia misterioasă.

Anchetatorii merg pe două piste: o crimă pasională sau o răzbunare a unui partener de afaceri.

Maşina în care a fost găsit omul de afaceri ar fi fost închiriată din Italia, iar poliţiştii îl caută pe cel care a luat autoturismul de la companie.

Oamenii legii au chemat deja la audieri mai multe persoane.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale