Polițistul lovit de un TIR pe autostrada A1 Sibiu-Deva, în stare gravă la SCJU Târgu Mureș

Polițistul lovit de un TIR pe autostrada A1 Sibiu-Deva, în stare gravă la SCJU Târgu Mureș

Polițistul în vârstă de 25 de ani, acroșat în urmă cu o zi de un TIR, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, în zona localității Aciliu, a fost operat la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu Mureș pentru o ruptură de rinichi și va suferi și alte intervenții chirurgicale, medicii fiind rezervați privind starea sa de sănătate, au declarat, marți, pentru AGERPRES, reprezentanți ai unității medicale.

'Polițistul a fost adus ieri (luni, n.r.) cu elicopterul SMURD la SCJU Târgu Mureș. În momentul în care a ajuns, era intubat și ventilat mecanic, prezenta fracturi multiple, o ruptură de rinichi și multiple traumatisme. A fost operat la Chirurgie de urgență, pentru problema cea mai gravă — ruptură de rinichi — iar acum este în Secția Clinică ATI. Încă este intubat și ventilat mecanic. Prognosticul medicilor este destul de rezervat ca urmare a multiplelor traumatisme și pentru că funcția rinichiului este afectată. Va mai suferi și alte intervenții chirurgicale, fiindcă prezintă leziuni la antebraț, picior, fracturi costale, fractură de os sacru. Prima operație s-a făcut de urgență', a afirmat Mariana Negoiță, purtătorul de cuvânt al SCJU Târgu Mureș.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul IGPR, polițistul a coborât pe banda de urgență din autoutilitara de serviciu pe care o conducea și a fost împins de TIR într-un parapet aflat în afara părții carosabile.

AGERPRES/(A — autor: Dorina Matiș; editor: Nona Jalbă, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”