Polițistul-pedofil are o fiică majoră și a fost jandarm. Era șoferul unui mahăr din Brigada Rutieră/Declarații ȘOCANTE făcute în fața anchetatorilor!

Polițistul-pedofil are o fiică majoră și a fost jandarm. Era șoferul unui mahăr din Brigada Rutieră/Declarații ȘOCANTE făcute în fața anchetatorilor!

Polițistul-pedofil are o fiică majoră și a fost jandarm. Bărbatul care a agresat, vineri dimineaţă, doi copii în liftul unui bloc din Bucureşti a fost prins de poliţişti luni dimineaţă. El este poliţist în cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele.

UPDATE/Potrivit ultimei declarații de avere, din martie 2017, bărbatul are un apartament de 60 de metri pătrați, cumpărat în 2017, prin credit ipotecar.

 Agentul de poliție mai are un autoturism din 2008, cumpărat prin credit bancar, precum și un motociclu din 1998.

 Pedofilul are două credite bancare, ambele luate în 2017, unul de 28.000 de euro, scandent în 2037 și celălalt de 5.000 de euro, pe care trebuie să îl achite până în 2022.

Ca agent de poliție la Brigada Rutieră, a avut în 2016 un venit anual de 42.000 de lei.

UPDATE/Pedofilul era șoferul unui mahăr din Brigada Rutieră.

Conform unor surse judiciare, bărbatul, Eugen Stan, lucrează la Brigada Rutieră a Capitalei din august 2010. Înainte de a lucra la Brigada Rutieră, bărbatul a fost angajat al Jandarmeriei. El a fost căsătorit şi are o fiică majoră.

Bărbatul ar locui alături de concubina sa, într-un apartament din judeţul Ilfov, în Măgurele. 

Declarația șoc a pedofilului prins de dimineață: ”De ani de zile iubesc copiii!”

Declarații șoc făcute de pedofilul prins de dimineață de oamenii legii. Bărbatul, care este agent la poliția rutieră, este divorțat, are doi copii și le-a declarat anchetatorilor: „De ani de zile iubesc copiii!”.

 Agentul, în vârstă de 46 de ani, a fost depistat cu ajutorul colegilor de la Brigada Rutieră care l-au recunoscut după imaginile făcute publice de achetatori. Bărbatul se află în poliție de 10 ani.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...