Ponta: am ajuns la un nivel insuportabil de haos instituțional și scandal neîntrerupt - totul pentru a satisface ambițiile și isteriile Cartelului “Teldrum” și ale “Cuplului Prezidențial” Dragnea - Firea

Ponta: am ajuns la un nivel insuportabil de haos instituțional și scandal neîntrerupt - totul pentru a satisface ambițiile și isteriile Cartelului “Teldrum” și ale “Cuplului Prezidențial” Dragnea - Firea

Într-o postare pe Facebook, fostul premier Victor Ponta desființează actuala conducere a PSD si deciziile recente luate de aceștia.

Ne-am intors cu 6 luni in urma fara sa intelegem ca problema este in alta parte - dupa Grindeanu, Ponta, Teodorovici, Ivan acum a venit randul lui Tudose sa fie “securist, tradator, om al Sistemului, bla bla “ doar pentru ca isi permite sa nu sustina aberatiile penal-paranoice ale “Cuplului Prezidential” Dragnea - Firea! Eu nu am votat pentru Guvernul Tudose tocmai pentru ca stiam ca a fost propus de Daddy doar ca sa faca “treaba murdara” in locul lui - si ca va fi folosit pepost de tap ispasitor exact ca si Guvernul Grindeanu.

Am fost Premier aproape 4 ani - am avut nenumarate proteste in Piata Victoriei si niciodata nu mi-a trecut prin cap sa le interzic sau sa le blochez/ niciodata un om politic si primar ca Sorin Oprescu nu a propus asa ceva / nu sunt de acord cu cei care protesteaza in Piata si din acest motiv nu particip dar respect dreptul inviolabil al oricui de a avea alta parerea decat mine si de a protesta pentru aceea idee!

La mai putin de 1 an de la votul de incredere al majoritatii romanilor ( si eu am votat PSD in Decembrie 2016) am ajuns la un nivel insuportabil de haos institutional si scandal neintrerupt - totul pentru a satisface ambitiile si isteriile Cartelului “Teldrum” si ale “Cuplului Prezidential”! Toti cei care am votat PSD si romanii in general sunt dezamagiti ( sau chiar scarbiti) de modul in care votul lor este deturnat si manipulat! Iar viitorul arata sumbru si PSD va deconta la alegeri .

Ca orice om normal inteleg ca initiativa de a face “Targ de Craciun” in Piata Victoriei este o aroganta si o provocare stupida / ca fortarea unei “Revolutii fiscale” toxice doar pentru a pacalii oamenii naivi ca primesc “pe hartie” 25% in plus la salariu de la Daddy este o aberatie cu efecte pe termen lung/ ca folosirea Camerei Deputatilor pe post de scut in fata Justitiei pentru miliooanele de euro deturnate de “Cartelul Teldrum “ este o lovitura cumplita pentru Parlament si pentru votul oamenilor onesti care nu au case in Brazilia si lacuri furate de la Stat.

Mihai Tudose are inca puterea si oportunitatea sa salveze PSD si Guvernarea / sau poate sa aiba soarta lui Grindeanu si a tuturor celorlati care nu au furat milioane cu “Cartelul” si nici nu isi sacrifica propria demnitate pentru ambitiile de marire ale unei Doamne care se se crede noul Traian Basescu si foloseste Primaria doar ca trambulina pentru Cotroveni!

Astept sa vina “Cuplul Prezidential” iar in Parlament sa ne ceara sa votam o motiune de cenzura contra Guvernului Tudose / eu o sa votez tot “contra” - poate si alti parlamentari PSD vor alege de data aceasta sa iasa din umilinta si obedienta! E raspunderea lor fata de cei care i-au ales si fata de propria constiinta!


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”