Ponta, cu colții în jugulara lui Dragnea, îi cere să demisioneze. Pe C.Ștefănescu îl face bufon!

Ponta, cu colții în jugulara lui Dragnea, îi cere să demisioneze. Pe C.Ștefănescu îl face bufon!

Ponta, cu colții în jugulara lui Dragnea, îi cere să demisioneze. Pe C.Ștefănescu îl face bufon! Victor Ponta a afirmat vineri, pe Facebook, ca PSD se afla intr-un moment in care "ar trebui gandita o reactie" care sa salveze partidul "chiar cu sacrificarea unora dintre liderii sai" si il califica pe Codrin Stefanescu drept "bufon".

Acesta spune ca s-a retras de la conducerea PSD in 2015 deoarece nu a vrut sa puna "tot partidul sa raspunda zi de zi la niste acuzatii" care il vizau doar pe el.

"Acum PSD este intr-un moment mult mai greu in care lucruri grave care nu au legatura cu Partidul apar in discutia publica si in justitie / ar trebui gandita o reactie care sa salveze PSD chiar cu sacrificarea unora dintre liderii sai / sa raspunzi la ceva atat de serios si de grav cu un comunicat isteric semnat de un bufon este cel putin iresponsabil - si oricum ineficient!", a scris Ponta, pe Facebook.

Reactia sa vine dupa ce secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a publicat in aceeasi zi un comunicat in care afirma ca audierea vicepremierului Sevil Shhaideh in calitate de suspect este de fapt o "ultima zvacnire" in batalia impotriva PSD si Liviu Dragnea a lui George Maior, "in echipa cu Coldea, Kovesi si recent grupul Ponta".

"Adica, ne spun sursele, George Maior, cel care de ani de zile se viseaza presedinte al PSD, prim ministru sau chiar presedinte de tara, in echipa cu Coldea, Kovesi si recent cu grupul Ponta, coordoneaza un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea utilizand ultimele resursele pe care le mai au in sistem. Iar actiunea de astazi, impotriva viceprim-ministrului Sevil Shhaideh, este doar o ultima zvacnire in batalia pe care o duc impotriva PSD", a sustinut Codrin Stefanescu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Ucraina a umblat la „cutia cu maimuțe” pentru atacul din Crimeea? În cazul ăsta, Rusia s-ar confrunta cu probleme enorme

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

5 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...