Ponta, despre Kovesi: Sunt subiectiv; când eu am fost acuzat de ceva, m-am retras din funcţie

Ponta, despre Kovesi: Sunt subiectiv; când eu am fost acuzat de ceva, m-am retras din funcţie

Fostul premier Victor Ponta a declarat, joi, întrebat despre citaţia primită de Laura Codruţa Kovesi din partea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor în justiţie, în calitate de suspect, că el s-a retras din funcţie atunci când a fost "acuzat de ceva".

"Sunt prea subiectiv să mă întrebaţi pe mine. Nu mă întrebaţi ce ar trebui să facă alţii. Puteţi să mă întrebaţi ce am făcut eu. Când eu am fost acuzat de ceva, m-am retras din funcţie, judecătorii m-au achitat, pot să fac din nou. Altfel, nu ştiu, puteţi să-l întrebaţi şi pe Dragnea de ce nu se retrage că e condamnat şi pe Kovesi de ce nu se retrage. Dar, v-am spus, sunt subiectiv. Vă mulţumesc, nu mai deschideţi subiectul ăsta pentru că mi-a făcut destul rău", a afirmat Ponta, întrebat dacă Laura Codruţa Kovesi ar trebui să-şi retragă candidatura pentru Parchetul European.

El a adăugat că a devenit mai înţelept după tot ce a pătimit.

"Am devenit mult mai înţelept după tot ce am pătimit eu şi familia mea şi mă gândesc întotdeauna că ce ţie nu-ţi place, altuia nu îi face", a mai spus Victor Ponta.

Fosta şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Laura Codruţa Kovesi a anunţat că, în cursul serii de miercuri, a primit o citaţie din partea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor în justiţie, în calitate de suspect, ea adăugând că este nevinovată şi că îşi va continua drumul în procedura pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef european. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

2 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

3 Așa o fi?

4 Alcov politic / În sfârșit, tractoristul Stănescu a primit verde de la Cotroceni să depună moțiunea de cenzură

5 Scandal la Zona liberă Curtici-Arad! „Marmota” s-a dedulcit la „ciocolată”?