Ponta, despre moțiunea de cenzură: Deocamdată discutăm despre ceea ce nu există

Ponta, despre moțiunea de cenzură: Deocamdată discutăm despre ceea ce nu există

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri despre moțiunea de cenzură a liberalilor privind votul prin corespondență că nu crede că va fi depusă pe data de 5 iunie și că o discuție pe această temă este inutilă în lipsa documentului menționat.

"Moțiunea de cenzură, de principiu, e un lucru serios, un instrument al opoziției. Vă propun pe 5 iunie să stăm toți aici, la Parlament, să așteptăm moțiunea și la 12,00 noaptea să plecăm acasă, că probabil nu va fi nicio moțiune depusă. Deocamdată discutăm despre ceea ce nu există", a afirmat Ponta, la Palatul Parlamentului.

Liberalii au anunțat sâmbătă, la Pitești, că pe 5 iunie vor depune o moțiune de cenzură pe tema votului prin corespondență. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?