Ponta: Din păcate, PSD azi este confiscat de "Cartelul de la Teldrum"

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, sâmbătă, că, din păcate, PSD este în prezent "confiscat" de "Cartelul de la Teldrum".

 "Din păcate, PSD azi este confiscat de 'Cartelul de la Teldrum' format din foști PD-iști cu gândire de baron — vătaf local (puși doar pe făcut bani, case, mașini, lacuri și fonduri de vânătoare, contracte cu statul etc) și foști PRM-iști care duc Partidul și România spre vremurile naționalism-comunismului de care am crezut că ne-am despărțit definitiv după intrarea în UE. Și Adrian Năstase și Mircea Geoană și eu (lideri centrali cu educație și mentalitate progresistă) ne-am luptat timp de 15 ani (cu rezultate mai mult sau mai puțin fericite, dar fără a schimba direcția) să arătăm că PSD poate să evolueze spre un partid modern de centru stânga care să asigure dezvoltare economică și solidaritate socială. Azi PSD este condus de 'Cartel' pe un drum pe care PD și PRM au mers deja și au dispărut în istorie", a scris Ponta, pe Facebook.

El a făcut referire și la faptul că europarlamentarul Sorin Moisă a anunțat, sâmbătă, că a decis să își prezinte demisia din PSD.

"Citiți ce a scris Sorin Moisă (...) și ignorați țipetele isterice de 'trădător' sau 'securist' ale postacilor organizați de un fost PRM-ist și plătiți de un fost PD-ist cu banii deturnați de la Teldrum", a transmis Ponta.

Pe de altă parte, Victor Ponta a precizat că noul partid Pro România va fi "un partid de centru stânga modern și progresist".

"Mă tot întreabă oamenii de bună credință ce orientare ideologică are noul partid #ProRomania — azi pot să spun foarte clar că va fi un partid de centru stânga modern și progresist (adică exact ceea ce PSD sub dictatura lui Dragnea a încetat să mai fie)/România are nevoie de un asemenea partid și sunt convins că din ce în ce mai mulți vor veni alături de noi", a arătat Ponta.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Presiuni enorme asupra lui Ciolacu pentru dărâmarea Guvernului Orban! Miza? Ponta-premier!

2 Document / Ăștia ar trebui condamnați pe viață! / Peste 426 de milioane de euro, valoarea prejudiciilor din dosare…

3 VIDEO Utilajele cumpărate de ROMARM din China pentru fabricarea măștilor s-au stricat! Statul român n-a vândut…

4 O mare porcărie! Procurorul general Gabriela Scutea a dat vot nul la votul pentru desființarea Secției Specia…

5 DOCUMENT Un grup de medici în frunte cu Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor, cere resp…

recomandări

Te ia DNA: Constantin Jeican

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum arată zona Fukushima la câțiva ani după dezastru