Ponta: Dragnea, după ce iese din emisiune sună și spune: Hai măi Codruța, m-a pus Gâdea să spun!

Ponta: Dragnea, după ce iese din emisiune sună și spune: Hai măi Codruța, m-a pus Gâdea să spun!

Victor Ponta a declarat că între Liviu Dragnea și DNA există negocieri. Acesta ar fi motivul pentru care șeful PSD nu are, încă, alte probleme cu justiția.

"Există și azi această negociere între DNA și Dragnea. Mă întreabă oamenii pro DNA cum de nu l-au luat până acum, după ce a făcut declarațiile alea despre DNA. Le-am spus: "Pentru că după ce iese din emisiune sună și spune: Hai măi Codruța, m-a pus Gâdea să spun!”

 Am fost la o mulțime de întâlniri. Dragnea a vrut să vină la aceste întâlniri. Când esti prim-ministru, trebuie să te vezi, formal sau nu, cu o mulțime de oameni. Cel mai tare la astfel de întâlniri m-am certat pentru Dragnea. M-am dus si la ICCJ și am vrut să fiu martor în dosarul său cu referendumul, care este unul politic. Ne certam, dar eu eram în locul în care trebuia să fiu, alții se bat acum cu pumnii în piept că sunt luptători antisistem. Eu aveam ce căuta. Dragnea voia el să vină, nu-l luam eu", a declarat fostul premier.

Victor Ponta a dezvăluit că nu s-a înțeles niciodată cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Nu am avut o relație apropiată cu doamna Kovesi. Nu ne-am plăcut niciodată de niciun fel.", a spus Victor Ponta la Realitatea TV Live.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria