Ponta, mai DOBITOC nu se poate! Uite ce MESAJE îi trimitea lui Ghiță de la Casa Albă!

Ponta, mai DOBITOC nu se poate! Uite ce MESAJE îi trimitea lui Ghiță de la Casa Albă!

Sinistra gâjganie securisto-penală intitulată Victor Ponta chiar e plină de bășini în capu-i de albanez cu cioc! Catavencii.ro relatează o întâmplare cu acest mârlan plagiator. Aflat in vizita la Casa Alba, el s-a enervat ca nu a facut poza cu Obama si i-a trimis SMS-uri lui Ghita in care-i injura pe americani.

Intamplarea este relatata in Catavencii, fiind de altfel binecunoscuta si in birourile Ministerului Afacerilor Externe din Romania. 

„In octombrie 2013, Victor Ponta vizita Casa Alba. Actiunea avea ca scop risipirea ingrijorarilor Americii in legatura cu inlocuirea procurorilor Lucian Papici si Mariana Alexandru si, mai ales, tragerea unor concluzii pasnice in legatura cu ciocnirile dintre DNA si Guvern. Pentru aranjarea vizitei s-au implicat mai multe componente ale structurilor, de la masonerii diplomatice la clienti politici cu dare de mina. Ponta urma sa se vada, oficial, cu vicepresedintele Joe Biden, dar scopul ultim si simbolic era ca prin camera sa treaca, intimplator, si Obama, sa intrebe ‘care-i treaba, baieti?’ si sa-si vada de drum, lasind posteritatii o fotografie cu Ponta si impresia ca doctorul nostru in drept s-a intilnit cu presedintele Americii.

Triburile primitive din Estul Europei au tinut mereu la aceasta scamatorie, iar stapinii lumii aveau obiceiul sa le satisfaca micul capriciu. Numai ca, in acel octombrie, Obama n-a mai nimerit coridorul potrivit, s-a luat cu alti pigmei politici din periferiile Terrei si n-a mai ajuns sa-l bage in seama pe Ponta. Asa ca, dupa schimbul de politeturi cu Joe Biden, premierul a fost lasat sa astepte urmatorul moment de protocol intr-un salon al Casei Albe.

Ce credeti ca a facut Cirlanul? Fiindca se plictisea, si-a scos smartphone-ul din buzunar si i-a dat un SMS lui Sebi Ghita. Mesajul zicea, in esenta, ca americanii sint cam batuti in cap, ca l-au facut sa piarda vremea cu ramolitul de Biden, iar timpitii de la protocol n-au fost in stare sa-l impinga pe Obama in incapere.

Pe Ghita, care stia ca acest mesaj era interceptat de toate agentiile de securitate americane, l-au trecut fiorii, dar nu mai era nimic de facut. Cit a mai scris Ponta citeva mesaje cu ironii, Casa Alba a avut grija sa faca o informare corecta a celorlati oficiali SUA despre valoarea interlocutorului roman. Asa ca, restul vizitei lui Ponta s-a rezumat la baschet si restaurante.

De atunci, ori de cite ori un lider PSD merge la ambasada SUA de la Bucuresti sa dea asigurari ca America e partenerul de baza al partidului, the good guys scot de la sertar transcrierea SMS-urilor si i-o vira sub nas. Cu timpul, mesajele au ajuns sa fie cunoscute pe de rost de conducerea partidului, ele avind semnificatia unui poem sinucigas, recitat la sarbatoarea prostiei”, relateaza Catavencii.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

2 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

3 Așa o fi?

4 Cifrele nu mint niciodată

5 „Nu te mai saturi de bani! Ai devenit penibilă cu reclamele tale” / „Zâna” Andreea Marin, taxată dur de internau…