Ponta și Ghiță - cele mai multe absențe de la plenul Camerei Deputaților în noiembrie și decembrie

Ponta și Ghiță - cele mai multe absențe de la plenul Camerei Deputaților în noiembrie și decembrie

Deputatul PSD Victor Ponta a absentat de cele mai multe ori din plenul Camerei în lunile noiembrie și decembrie 2015, el având 27 de absențe, potrivit unei situații prezentate miercuri în Biroul permanent. Pe locul al doilea în acest top se situează deputatul Sebastian Ghiță, care a absentat în cele două luni de 17 ori, iar pe locul al treilea deputatul Eduard Martin (PSD) cu 12 absențe.

Situația arată că 20 de deputați au absentat cel puțin o dată de la lucrările plenului Camerei Deputaților. Astfel, Mihai Diaconu a absentat de zece ori, Ion Mihăilescu de șapte ori, Petru Movilă de cinci ori, Cătălina Ștefănescu de patru ori, Romeo Rădulescu de trei ori, Remus Cernea, Florentin Gust, Adrian Mocanu și Cristian Rizea de două ori, iar Vlad Cosma, Horia Grama, Marius Manolache, Cosmin Necula, Bogdan Niculescu Duvăz, Andrei Sava, Ion Stan și Radu Vasilică o dată.

Potrivit Regulamentului, deputații care absentează sunt sancționați cu 1% din indemnizația lunară brută pentru fiecare absență.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”