Popimea PSD iese la atac! Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului îi numește „muiengiști“ pe protestatarii din piața Victoriei!

Popimea PSD iese la atac! Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului îi numește „muiengiști“ pe protestatarii din piața Victoriei!

Popimea PSD iese la atac! Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului îi numește „muiengiști“ pe protestatarii din piața Victoriei! Preotul pesedist Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, prietenul lui Adrian Năstase, a publicat o postare pe pagina sa de Facebook în care îi numește „muiengiști“ pe românii din diaspora, care au protestat vineri, 10 august, în Piața Victoriei, scrie  Constantadeazi.ro .

Un personaj destul de vocal și prezent în spațiul public, preotul-jurnalist-inginer, după cum se recomandă pe pagina sa de Facebook, Eugen Tănăsescu a transmis un mesaj cel puțin jignitor la adresa zecilor de mii de români, atât din țară, dar mai ales din diaspora, care au participat la protestele din 10 august în Capitală.

„Diasporeni sau muiengiști?“, se întreba purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, făcând referire la românii din diaspora prezenți în Piața Victoriei.

 Având parte de reacții destul de virulente și pline de revoltă din partea mai multor constănțeni, Eugen Tănăsescu a șters postarea, însă mai mulți uitilizatori de Facebook au fost destul de inspirați încât să facă o captură.

Într-o altă postare, pe care nu a mai șers-o, referindu-se la starea generală, după cum chiar el spune într-un comentariu, Tănăsescu scrie: „Am crezut că-i glumă dar nebunia e în creștere. Ura tâmpește!“.

Reamintim că Eugen Tănăsescu este unul dintre apropiații lui ÎPS Teodosie Petrescu, arhiepiscopul Tomisului, care în luna martie a acestui an a fost trimis în judecată, fiind acuzat de procurorii DNA de inducere în eroare a organelor judiciare, mărturie mincinoasă și abuz în serviciu în formă continuată.

De asemenea, Eugen Tănăsescu, este și purtătorul de umbrelă al șefului său și unul dintre preoții care au făcut zid în jurul lui Teodosie când acesta s-a dus la sediul Inspectoratului de Poliție pentru a da cu subsemnatul, fiind pus sub control judiciar.




Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…