Porcărie a Mafiei din MAI! Adjunctul Poliției Capitalei, Radu Gavriș, detașat la Poliția Harghita/Decizia, semnată de Vasilescu înainte de a demisiona

Porcărie a Mafiei din MAI! Adjunctul Poliției Capitalei, Radu Gavriș, detașat la Poliția Harghita/Decizia, semnată de Vasilescu înainte de a demisiona

Adjunctul șefului Poliției Capitalei, comisarul Radu Gavriș, a fost detașat la Poliția Județeană Harghita, a anunțat marți seară Poliția Română. Decizia a fost semnată de Liviu Vasilescu, care marți seară și-a anunțat demisia în urma scandalului generat de întâlnirea cu membri ai clanului Duduianu.
  • "Cu aceeași dată (1 septembrie), prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, comisarul-șef de poliție Gavriș Radu Emilian, prim-adjunct al directorului general al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost detașat să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, pe o perioadă de 6 luni. Atribuțiile sale în cadrul unității teritoriale vor fi pe linie de investigații criminale", a anunțat IGPR printr-un comunicat transmis la câteva ore de la anunțul lui Vasilescu privind demisia.
Cine este Radu Gavriș
Radu Gavriș este adjunct al șefului Poliției Capitalei din august 2018, iar până atunci a condus Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.
Comisarul șef Călin Gavriș este cel căruia la începutul lui 2018 Carmen Dan, ministru de Interne la acea vreme, îi ceruse "să facă un pas în spate", invocând prescrierea unui dosar în care suspect principal era Eugen Stan, polițistul de la Rutieră acuzat de pedofilie. În 28 august 2018, Carmen Dan îl reevalua pe Gavriș și îi mulțumea pentru "profesionalismul şi determinarea” cu care s-a acţionat pentru recuperarea pistolului care i-a fost furat femeii jandarm în timpul violenţelor din 10 august din Piaţa Victoriei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 București, duminică seara...

3 Așa o fi?

4 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…

5 Ce este „Mertvaya Ruka” sau „Mâna Moartă”, Mașinăria Apocalipsei a Rusiei