Portarul U Craiova, criză de nervi la finalul meciului cu FC Botoșani

Portarul U Craiova, criză de nervi la finalul meciului cu FC Botoșani

Meciul dintre FC Botoșani și Universitatea Craiova s-a încheiat cu un imens scandal, care a început după fluierul de final al arbitrului întâlnirii.

Giedrius Arlauskis, portarul Universității Craiova, a avut un acces de furie.

Giedrius Arlauskis a fost stăpânit cu greu Foto: GSP

Arlauskis s-ar fi enervat că nu a primit mai rapid o minge dată afară de Țigănașu. Portarul s-a dus el să ia mingea, în timp ce înjura pe cineva din spatele porții.

A intrat în conflict cu cei de la FC Botoșani , iar membrii celor două echipe s-au strâns la centrul terenului. Portarul țipa și se îndrepta amenințător spre moldoveni, fiind cu greu ținut de colegi. Arbitrul Radu Petrescu i-a arătat roșu antrenorului cu portarii de la FC Botoșani, Bordeanu. Alexandru Crețu a luat galben și va fi suspendat în etapa viitoare, cu Hermannstadt, pentru că are 4 avertismente în acest sezon.

A lovit puternic cu pumnul în tunel

În drumul spre tunel, Arlauskis a intrat în conflict cu stewarzii care încercau să îl calmeze. Goalkeeperul a lovit puternic cu pumnul în tunel în timp ce țipa la un steward. Lituanianul era ținut de un membru din staff-ul Universității, pentru ca lucrurile să nu degenereze.

În cele din urmă, a intrat furios la vestiare.

Au fost arătate 7 cartonașe galbene în timpul meciului. De la Botoșani au fost avertizați Dican (44), Pap (55), Tiganasu (85), Florescu (90+5), iar de la Craiova Rivaldinho (55), Screciu (68), Arlauskis (90+4), Cretu (final).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger