Poveste incredibilă! Mai mulți papagali care s-au învățat reciproc să înjure și să râdă la propriile obscenități au fost înlăturați dintr-un parc din Anglia

Poveste incredibilă! Mai mulți papagali care s-au învățat reciproc să înjure și să râdă la propriile obscenități au fost înlăturați dintr-un parc din Anglia

Un grup de  papagali gri africani  care au fost trăit în carantină împreună într-un parc zoologic din Lincolnshire, Anglia, s-au învățat reciproc cum să înjure și să râdă de propriile cuvinte obscene, relatează  Business Insider .

Steve Nichols, directorul parcului, a relatat că păsările au fost aduse la parcul pentru animale sălbatice din Lincolnshire în luna august și au împărțit o cameră. Limbajul vulgar al papagalilor i-a făcut pe angajați să râdă, ceea ce a încurajat păsările să continue cu limbajul licențios.

Cei cinci papagali au început să echivaleze înjurăturile cu râsul și au început să râdă de propriile obscenități, potrivit relatării directorului parcului.

Nu este neobișnuit ca papagalii să învețe cuvinte obscene și să fie încurajați în comportament când văd că oamenii se bucură de comedia vulgară „dar când ai patru sau cinci la un loc care au învățat să înjure iar când unul o face altul râde a ajuns să fie rapid o atmosferă de bar muncitoresc în care toți înjură și râd”, a declarat Nichols pentru Lincolnshire Live.

În momentul în care parcul s-a redeschis pentru public păsările au început să folosească apelativele injurioase la adresa vizitatorilor. Angajații și clienții s-au amuzat dar fiindcă unii vizitatori vin cu copii mici conducerea parcului a decis să îi mute într-un țarc până când vocabularul lor se va îmbunătăți.

„Îi vom elibera în zone separate ca în cazul în care încep să înjure să nu fie la fel de rău ca atunci când trei sau patru din ei o fac în același timp”, a mai declarat directorul parcului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Planeta sexuală Moldova / Agresoarea avea un cârnat pe care a încercat să-l introducă în vaginul femeii

2 Mariana Moculescu s-a pozat aproape goală, într-o poziție sexuală! Cică e bonus pentru fani....

3 „Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie…” / Femeia asta e nimfomană?

4  Vlăduța Lupău, știți, aia despre care a întrebat Florin Călinescu ce a întrebat...

5 „Nu va mai reveni pe teren”