Povestea asta pute a intoxicare FSB plasată pentru idioții utili ai Rusiei din SUA

Povestea asta pute a intoxicare FSB plasată pentru idioții utili ai Rusiei din SUA

Povestea asta pute a intoxicare FSB plasată pentru idioții utili ai Rusiei din SUA. Ar fi vorba despre ce s-ar fi găsit într-un așa-zis jurnal al lui Ashley Biden, fiica lui Joe Biden.

Femeia care acum are 41 de ani se pare că a descris, în carneţelul intim, că, de asemenea, a ajuns să facă amor cu băieţi la o vârstă fragedă, ceea ce ar fi dus la dependenţa ei de sex.

Ar fi fost „hiper-sexualizată” în tinereţe

Deocamdată, se ştie că această „bucăţică de istorie” a fost găsită de o femeie într-o casă din care se mutase fiica lui Joe Biden.

Fata liderului de la Casa Albă ar fi povestit în jurnal că a fost dependentă de droguri, de sex, că ar fi ajuns să facă amor cu băieţii la vâreste fragede şi că ar fi făcut duşuri cu tată ei, în momente neadecvate.

Cine este Ashley Biden

Ashley este mezina familiei Biden și are o relație foarte apropiată cu tatăl său. Joe Biden are un trecut tragic, în ceea ce privește viața sa personală. Prima lui soție Neilia, dar și una dintre fiicele sale (sora mai mare a lui Ashley), Naomi, au fost ucise într-un tragic accident de mașină, în anul 1972.

Ashley are și doi frați mai mari: Hunter și Beau (Beau a murit din păcate în 2015)

Joe s-a căsătorit cu Jill Biden în 1977, iar Ashley s-a născut în 1981. Ashley și-a însoțit tatăl pe traseul campaniei, iar experiența lui a inspirat-o într-o carieră de activist.

Ashley a fondat organizația Livelihood după ce Beau a murit. Proiectează și vinde îmbrăcăminte fabricată în America, cu scopul de a dona încasările obținute din vânzări către organizații comunitare din D.C. și Delaware.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...