Povestea bărbatului îngrozit de femei. Stă de 55 de ani baricadat în propria casă

Povestea bărbatului îngrozit de femei. Stă de 55 de ani baricadat în propria casă

Callitxe Nzamwita, în vârstă de 71 de ani, spune că a construit un gard în jurul casei sale din Rwanda pentru a se asigura că femeile "nu se vor apropia de mine", deoarece îl fac să se simtă foarte speriat.

Callitxe Nzamwita a construit un gard de 5 metri în jurul casei sale FOTO: Newsflash

Un bărbat în vârstă de 71 de ani a povestit că este atât de îngrozit de femei încât s-a baricadat în casa sa în urmă cu 55 de ani, scrie mirror.co.uk.

Callitxe Nzamwita, din Rwanda, s-a încuiat în casa sa la doar 16 ani pentru a evita orice companie feminină. Și pentru a se asigura că acestea au înțeles mesajul, a construit un gard de 4,5 metri în jurul casei sale, astfel încât niciuna dintre ele să nu poată intra vreodată, potrivit presei sud-africane.

"Motivul pentru care m-am încuiat aici și am pus un gard la casa mea este pentru că vreau să mă asigur că femeile nu se vor apropia de mine", a explicat Callitxe. De asemenea, el a povestit că membrii de sex opus îl fac să se simtă "foarte speriat".

O vecină anonimă a spus că abia dacă l-a văzut părăsind proprietatea de când era copil. Dar, în ciuda terorii sale, femeile din zonă sunt singurele vecine care îl ajută să supraviețuiască.

Ea a explicat: "În mod ciudat, chiar dacă se teme de femei, noi suntem cele care îl ajutăm să obțină mâncare și unele lucruri de care are nevoie. Când încerci să îl ajuți, nu vrea să ne apropiem sau să vorbim cu el. În schimb, noi îi dăm lucruri aruncându-le în casă, iar apoi el vine și le ia. Nu ne lasă să ne apropiem de el, dar totuși ia ceea ce îi oferim de la distanță."

Vecinii au spus că, de fiecare dată când vede o femeie în apropierea complexului său , burlacul înrăit fuge în casă și se încuie înăuntru. Se înțelege că Callitxe suferă de o afecțiune psihologică numită ginofobie, o teamă irațională față de femei.

Simptomele ginecofobiei pot include o teamă copleșitoare de femei, care poate fi declanșată chiar și numai gândindu-se la ele. Afecțiunea este însoțită de anxietate și de probleme în desfășurarea activităților de zi cu zi din cauza fricii.

Cei care suferă de această boală pot avea atacuri de panică, senzație de apăsare în piept, transpirație abundentă, bătăi rapide ale inimii și dificultăți de respirație. Alte simptome includ stomacul deranjat și senzația de leșin atunci când se apropie sau se gândesc la femei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?