Povestea despre cum l-a SECHESTRAT Dragnea pe Pieleanu în sediul PSD și cum era să rămână TVR fără Exit-Poll!

Povestea despre cum l-a SECHESTRAT Dragnea pe Pieleanu în sediul PSD și cum era să rămână TVR fără Exit-Poll!

Pe 16 noiembrie 2014, la ora 17.07, Comisarul.ro a publicat, sub titlul S-a TERMINAT/Iohannis este ÎN FAŢĂ cu 2 PROCENTE/Marius Pieleanu/AVANGARDE/ a plecat TURBAT la SEDIUL PSD, știrea că Iohannis îi luase fața, la vot, lui Ponta.

„Stelian Tănase a lansat BOMBA! Ponta a trecut în spatele lui Iohannis! Marius Pieleanu a turbat de furie şi a fugit la sediul PSD. Pieleanu este proprietarul AVANGARDE, societatea de sondare cu care TVR a încheiat un contract pentru furnizarea exit-poll-ului pentru ora 21.00. Să nu uitaţi că suntem primii din România care au făcut acest anunţ.”, am scris noi atunci.

Însă, în spatele acestei știri se ascunde o poveste care spune multe atât despre PSD cât și despre cei care fac sondaje false și le prezintă oamenilor cu un tupeu de neimaginat.

Uite povestea. Și, dacă de la Dragnea și Pieleanu nu ne așteptăm la o confirmare, Stelian Tănase ar trebui să fie fair play și să recunoască desfășurarea evenimentelor.

Pentru turul 2 al prezidențialelor, Avangarde, făbricuța de intoxicări a lui Pieleanu, încheiase un contract cu TVR pentru furnizarea unui Exit-Poll. Imediat după ce s-au făcut raportările pentru ora 16.00, fiind în birou la Stelian Tănase, la TVR, Pieleanu a luat foc. Iohannis trecuse peste Ponta cu câteva zecimi de procent și trendul părea ireversibil. Fără să spună, după ce a dat, roșu la față și agitat, câteva telefoane, Pieleanu a dispărut. Și nu s-a mai întors la TVR. 

A fost hai mare, după câteva ore, la TVR! Pentru că Pieleanu era de negăsit, nu răspundea la telefoane iar subordonații erau impacientați și refuzau să furnizeze date către TVR! Cu doar o jumătate de oră înainte, și cu amenințarea lui Stelian Tănase cu un denunț oficial, Avangarde a furnizat datele Exit-Poll-ului. Și s-a evitat un mare scandal!

Unde era Marius Pieleanu în acest timp? În beci, la subsolul sediului PSD din Kiseleff! Da, închis de Dragnea! Fără telefoane, fără posibilitatea de a comunica. 

Facem precizarea că aceasta nu este o știre falsă, ci un adevăr dezvăluit despre personajele care ne pot influența deciziile. Din păcate...

Angajații de la Avangarde știu cel mai bune acest lucru... Cea mai bună dovadă că lucrurile sunt cum le povestim noi este amănuntul că la momentul prezentării Exit-Poll-urilor, în lipsa unor indicații, subordonații lui Pieleanu au fost singurii care au dat cifrele corecte de la ora 18.00! 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...