Practică mafiotă a lui Dragnea, dezvăluită de Birchall. Ce i-a pus să facă pe Dăncilă și Toader ca să-l scape de pușcărie

Practică mafiotă a lui Dragnea, dezvăluită de Birchall. Ce i-a pus să facă pe Dăncilă și Toader ca să-l scape de pușcărie

Practică mafiotă a lui Dragnea, dezvăluită de Birchall. Ce i-a pus să facă pe Dăncilă și Toader.  Dăncilă şi Toade ar fi jurat cu mâna pe Biblie să-l scape pe Dragnea de puşcărie.

Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall a reacţionat, marţi, după ce Tudorel Toader şi Viorica Dăncilă au vorbit despre presiunile pe care le-ar fi îndurat pe vremea când cei doi erau premier şi respectiv ministru de Justiţie sub „oblăduirea” lui Liviu Dragnea, fostul liderul al PSD, actualmente închis la Penitenciarul Rahova.

Într-o postare publicată pe platforma de socializare, Ana Birchall afirmă că atât Dăncilă cât şi Tudorel Toader ar fi promis chiar înainte să fie numiţi în funcţie, să dea amnistia şi graţierea, iar cel puţin unul dintre ei chiar ar fi jurat cu mâna pe Biblia că o va da.

„Citind această ştire, sincer, nu am putut să nu mă amuz cum amândoi ( Dăncilă şi Tudorel Toader) uită strategic să spună că, aşa cum se pare că ştia lumea informată din PSD şi ALDE, au promis să dea amnistia şi graţierea ÎNAINTE să fie numiţi în funcţie... unii chiar jurând cu mâna pe Biblie. Penibil exerciţiu de imagine... Vorba aceea: ei se jură că nu fură, dar i-am prins cu legea-n gură!”, scrie Birchall.

Totodată, fostul ministru al Justiţiei afirmă că a aflat despre aceste lucruri atunci când a fost numită în funcţie şi i-ar fi pus în vedere Vioricăi Dăncilă că atât timp cât va dura mandatul său în Ministerul Justiţiei, nu se va da nicio amnistie sau graţiere şi nici nu se vor adopta legi care să slăbească lupta anticorupţie.

„Am aflat aceste lucruri când am fost numită ministru al justiţiei. Atunci am avut o discuţie cu Dăncilă căreia i-am spus spus clar, în faţă, că pe mandatul meu nu se va da nicio amnistie sau graţiere şi nici nu se vor adopta legi care să slăbească lupta anti-corupţie! I-am accentuat că voi susţine, promova şi îmi voi pune semnătura numai pe acte care respectă legea! La o săptămână deja regreta că m-a numit ministru şi a început să mă submineze!”, a mai scris Birchall.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

2 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

3 ULTIMA ORĂ Panică la Gazprom! / Americanii au întrecut Rusia în exportul de gaz către Europa, pentru prima oară în istorie

4 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

5 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu