Prahova: 13 percheziții la hoți din societăți comerciale

Poliția Municipiului Ploiești efectuează, luni dimineață, 13 percheziții la locuințele unor persoane bănuite că ar fi pătruns prin efracție în sediile unor firme de unde au furat bani, case de marcat și produse din tutun.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, 11 descinderi au loc în comuna Bărcănești, alte două fiind derulate în municipiul Ploiești și comuna Berceni.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna noiembrie a anului trecut, persoanele în cauză ar fi săvârșit șase furturi din societăți comerciale, situate în comune de pe raza județului Prahova, precum și în municipiul Ploiești.

Cei în cauză ar fi pătruns în incinta societăților prin efracție, pe timpul nopții, și ar fi sustras bani, case de marcat și produse din tutun, arată sursa citată.

În urma perchezițiilor, șase mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi audiate la sediul Poliției.

Perchezițiile sunt desfășurate cu sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești, iar acțiunea beneficiază de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Veste sinistră în presa americană: Regimul de la Beijing ar fi decis abandonarea orașului Wuhan! Oamenii…

2 Informație / Probleme la CCR. Președintele, întâlnire de taină cu liberalii la Vila Lac

3 Document / Fraților, suntem luați de proști? Predoiu cere detaşarea la Ministerul Justiţiei a unei judecătoare c…

4 Soția unui senator ALDE dublu condamnat a fost și ea condamnată la închisoare

5 Misterul virusului ucigaș. De ce coronavirusul îi ocolește pe copii

recomandări

Te ia DNA: Cristian Poteras

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Grasul ăsta joacă super fotbal!