Prahova: 13 percheziții la hoți din societăți comerciale

Prahova: 13 percheziții la hoți din societăți comerciale

Poliția Municipiului Ploiești efectuează, luni dimineață, 13 percheziții la locuințele unor persoane bănuite că ar fi pătruns prin efracție în sediile unor firme de unde au furat bani, case de marcat și produse din tutun.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, 11 descinderi au loc în comuna Bărcănești, alte două fiind derulate în municipiul Ploiești și comuna Berceni.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna noiembrie a anului trecut, persoanele în cauză ar fi săvârșit șase furturi din societăți comerciale, situate în comune de pe raza județului Prahova, precum și în municipiul Ploiești.

Cei în cauză ar fi pătruns în incinta societăților prin efracție, pe timpul nopții, și ar fi sustras bani, case de marcat și produse din tutun, arată sursa citată.

În urma perchezițiilor, șase mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi audiate la sediul Poliției.

Perchezițiile sunt desfășurate cu sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești, iar acțiunea beneficiază de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu