Prahova: 20 de intervenţii ale jandarmilor, în weekend, pentru îndepărtarea urşilor veniţi în staţiuni

Prahova: 20 de intervenţii ale jandarmilor, în weekend, pentru îndepărtarea urşilor veniţi în staţiuni

Jandarmii prahoveni au avut, în ultimele zile, 20 de intervenţii pentru îndepărtarea unor urşi care au coborât în staţiunile de pe Valea Prahovei, dar şi în comuna Şotrile.

Potrivit datelor comunicate, luni, de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Prahova, Daniel Chirvase, cele 20 de intervenţii au avut loc în staţiunile Sinaia, Buşteni şi Azuga, dar şi în comuna Şotrile, prezenţa animalelor fiind sesizată pe străzi, la tomberoane, dar şi în zona pârtiei Sorica.

De asemenea, jandarmii au fost solicitaţi, în noaptea de duminică spre luni, la ora 2,15, pentru îndepărtarea unei ursoaice cu patru pui care se afla pe o stradă din Buşteni.

La sosirea echipajelor, animalele nu se mai aflau în zonă, jandarmii rămânând la faţa locului pentru monitorizare. AGERPRES / (AS - autor: Anamaria Constantin, editor: Marius Frăţilă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”