Prahova: Aglomeraţie pe DN 1, spre staţiunile montane; ninsoare viscolită între Buşteni şi Predeal

Prahova: Aglomeraţie pe DN 1, spre staţiunile montane; ninsoare viscolită între Buşteni şi Predeal

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe DN 1 este aglomeraţie, vineri după-amiază, pe sensul de mers către staţiunile montane, formându-se coloane de maşini în mai multe zone.

Astfel, se circulă în coloană între localităţile Nistoreşti şi Comarnic şi între staţiunile Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov, precizează sursa citată.

De asemenea, în zona montană a DN 1, în special între Buşteni şi Predeal, sunt semnalate precipitaţii sub formă de ninsoare, izolat viscolită.

"Recomandăm conducătorilor auto să sporească atenţia la volan, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor formate şi să nu efectueze manevre riscante! Nu porniţi în călătorie dacă nu aveţi autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă!", arată Centrul Infotrafic. AGERPRES/ (AS- autor: Anamaria Constantin, editor: Antonia Niţă, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria