Prahova: Bărbatul acuzat de uciderea femeii de 36 de ani din Ploiești, reținut; el și-a recunoscut fapta

Prahova: Bărbatul acuzat de uciderea femeii de 36 de ani din Ploiești, reținut; el și-a recunoscut fapta

Concubinul femeii care a fost ucisă, luni dimineață, în municipiul Ploiești a fost reținut de procurori, după ce s-a predat autorităților, iar în timpul audierilor și-ar fi recunoscut fapta.

Surse judiciare au declarat, miercuri, că bărbatul a recunoscut comiterea faptei, el urmând să fie prezentat, în cursul zilei, Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă.

O femeie de 36 de ani din municipiul Ploiești a fost înjunghiată mortal, luni dimineață, iar fiul acesteia a fost, de asemenea, rănit.

Șeful Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, Daniel Nicolae, a declarat că s-a intervenit într-un cartier din Ploiești, unde o femeie de 36 de ani a fost găsită decedată, având multiple plăgi înjunghiate în zona toracelui, dar și un traumatism cranio-cerebral.

Surse apropiate anchetei au declarat că victima avea mai multe de 30 de plăgi înjunghiate, multe dintre acestea atingându-i organe vitale.

De asemenea, echipajul medical a acordat îngrijiri unui băiat de 11 ani care avea o plagă înjunghiată la nivelul umărului drept, minorul fiind transportat la Spitalul de Pediatrie.

Conform surselor citate, victima ar fi organizat o petrecere la care au participat alte două tinere, de 16, respectiv 19 ani, iar concubinul femeii ar fi vrut să întrețină relații sexuale cu toate trei, însă ele s-au opus.

La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, ar fi pornit o dispută, minora de 16 ani ar fi reușit să fugă, iar adolescenta de 19 ani ar fi asistat parțial la momentul comiterii crimei.

Concubinul victimei, principalul suspect în acest caz, are antecedente penale, el având condamnări pentru diverse fapte precum furt, violare domiciliu, trafic de droguri și de persoane, au mai spus sursele citate.

Potrivit acestora, el ar fi cunoscut ca și consumator de droguri.

Suspectul s-a predat, marți, autorităților din București, fiind adus la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

AGERPRES/ (AS — autor: Anamaria Toma, editor: Marius Frățilă)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...