Prahova: Fostul subsecretar de stat în MAI Viorel Dosaru adus la DNA Ploiești cu mandat

Prahova: Fostul subsecretar de stat în MAI Viorel Dosaru adus la DNA Ploiești cu mandat

Fostul subsecretar de stat în MAI Viorel Dosaru, care a fost timp de mai mulți ani șef al IPJ Prahova, a fost adus cu mandat, miercuri după amiază, la sediul DNA Ploiești în dosarul clasat în 2014 de procurorul Lucian Papici.

Dosaru a mai fost în cursul zilei de miercuri la DNA Ploiești, el fiind citat în calitate de suspect în acest dosar.

Surse judiciare au declarat că el este acuzat în acest dosar de două infracțiuni de luare de mită, furnizare de informații nedestinate publicității și favorizarea infractorului.

De asemenea, la DNA Ploiești a mai fost adus cu mandat miercuri după amiază procurorul general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, Liviu Tudose , de asemenea suspect în dosar, el fiind acuzat de luare de mită și furnizare de informații confidențiale.

La DNA va mai fi adus cu mandat procurorul Aurelian Mihăilă, procurorii DNA Ploiești obținând pentru acesta, dar și pentru Liviu Tudose aviz din partea CSM pentru reținere și arestare preventivă, au mai precizat sursele citate. În sediul instituției se mai află fostul șef al DGA Prahova, Constantin Ispas, care a fost citat în calitate de suspect în același dosar.

AGERPRES / (AS — autor: Anamaria Toma, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...