Prahova: Hoțul casetei cu bijuterii de 100.000 de euro, reținut

Prahova: Hoțul casetei cu bijuterii de 100.000 de euro, reținut

Bărbatul acuzat că, în vara acestui an, a furat dintr-o locuință din comuna prahoveană Berceni o casetă cu bijuterii în valoare de 100.000 de euro, a fost reținut, joi după-amiază, în urma mai multor ore de audieri, surse apropiate anchetei spunând că el a fost prins după ce a trimis victimei înapoi, prin colet, o parte din obiecte.

Persoana în cauză este cercetată pentru furt calificat și va fi prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Lucrători ai Poliției Ploiești au efectuat, joi dimineață, percheziții la domiciliul unei persoane din comuna Berceni bănuită că, în noaptea de 17/18 august, a spart o locuință din care a furat o casetă cu bijuterii în valoare de 100.000 de euro.

Surse apropiate anchetei au declarat că bărbatul este un fost concubin al surorii victimei și că făcea parte din cercul de suspecți, fiind audiat în cauză, după care a părăsit țara.

Ulterior, acesta i-a trimis înapoi victimei din străinătate, prin colet, mai mult de jumătate din bijuterii, femeia sesizând anchetatorii care au expertizat coletul, ajungându-se astfel la stabilirea identității autorului furtului, au mai precizat sursele citate.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…