Prahova: Hoțul casetei cu bijuterii de 100.000 de euro, reținut

Prahova: Hoțul casetei cu bijuterii de 100.000 de euro, reținut

Bărbatul acuzat că, în vara acestui an, a furat dintr-o locuință din comuna prahoveană Berceni o casetă cu bijuterii în valoare de 100.000 de euro, a fost reținut, joi după-amiază, în urma mai multor ore de audieri, surse apropiate anchetei spunând că el a fost prins după ce a trimis victimei înapoi, prin colet, o parte din obiecte.

Persoana în cauză este cercetată pentru furt calificat și va fi prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Lucrători ai Poliției Ploiești au efectuat, joi dimineață, percheziții la domiciliul unei persoane din comuna Berceni bănuită că, în noaptea de 17/18 august, a spart o locuință din care a furat o casetă cu bijuterii în valoare de 100.000 de euro.

Surse apropiate anchetei au declarat că bărbatul este un fost concubin al surorii victimei și că făcea parte din cercul de suspecți, fiind audiat în cauză, după care a părăsit țara.

Ulterior, acesta i-a trimis înapoi victimei din străinătate, prin colet, mai mult de jumătate din bijuterii, femeia sesizând anchetatorii care au expertizat coletul, ajungându-se astfel la stabilirea identității autorului furtului, au mai precizat sursele citate.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

3 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!