Prahova: Încă un dosar penal după apariția unui filmuleț cu bătaie între adolescente; tinerele - la audieri

Prahova: Încă un dosar penal după apariția unui filmuleț cu bătaie între adolescente; tinerele - la audieri

Polițiștii prahoveni au deschis, luni, un nou dosar penal după apariția în spațiul public a unui alt filmuleț în care o adolescentă este surprinsă bătând cu palmele și picioarele o tânără de aceeași vârstă, ambele fete fiind depistate și duse la audieri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că polițiștii s-au sesizat din oficiu după apariția în spațiul public a unei noi înregistrări video în care apar două adolescente care au un conflict, una dintre ele lovind-o în repetate rânduri pe cealaltă.

Conform imaginilor, victima este așezată în genunchi în zăpadă, iar agresoarea o înjură și o lovește puternic cu palmele în zona feței, dar și cu piciorul, la un moment dat călcând-o pe cap.

În urma verificărilor, cele două tinere au fost depistate, fiind vorba despre două fete de 17 ani, victima fiind din Ploiești, iar agresoarea din Drăgănești.

Acestea au fost duse la audieri, iar în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru lovire și alte violențe.

Alți patru adolescenți au fost audiați, duminică, de polițiștii din Ploiești, după apariția în spațiul public a unei înregistrări video în care două tinere bat și amenință o adolescentă, iar un băiat prezent la fața locului o stropește pe victimă cu apă.

În cauză a fost deschis dosar pentru lovire și alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice.

AGERPRES / (AS — autor: Anamaria Toma, editor: Karina Olteanu, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Orban a primit ce-a meritat!

2 Așa o fi?

3 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL

4 VIDEO Dan Barna, atacuri în rafală: Cuvântul care îl definește pe Cioloș e „Sistem”

5 Cine este escrocul de talie mondială arestat la Cluj și extrădat în SUA