Prahova: Incendii puse intenţionat în centrul Ploieştiului, în apropierea sediilor unor operatori de telefonie, TV şi internet

Prahova: Incendii puse intenţionat în centrul Ploieştiului, în apropierea sediilor unor operatori de telefonie, TV şi internet

Trei incendii au fost puse intenţionat, marţi seară, în zona centrală a municipiului Ploieşti, în apropierea sediilor unor operatori de televiziune, internet şi telefonie, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit sursei citate, focul a fost pus la o ghenă de pe strada Romană, dar şi la ghena fostului UPC, actual Vodafone, şi cea a Telekom.

"Cauza probabilă este acţiune intenţionată. (...) Nu avem informaţia că au fost afectate reţelele de telefonie", a transmis ISU.

La scurt timp după izbucnirea celor trei incendii, reţelele fixe de televiziune şi internet ale Vodafone au încetat să funcţioneze în municipiul Ploieşti şi localităţi de pe raza întregului judeţ. AGERPRES/ (AS - autor: Anamaria Constantin, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante