Prahova: Peste 1,000 de persoane protestează la Ploiești

Prahova: Peste 1,000 de persoane protestează la Ploiești

Peste 1.000 de persoane între care foarte mulți tineri, dar și familii cu copiii protestau sâmbătă seara, în jurul orei 19,00, în centrul municipiului Ploiești, aceștia scandând împotriva Guvernului, împotriva PSD și a ALDE și cerând anularea Ordonanței privind modificările din justiție.

*LIVE UPDATE Protest București: Manifestanții se îndreaptă către Piața Victoriei; 20.000 participă la marș (FOTO/VIDEO)

Manifestanții afișează un banner de mari dimensiuni cu mesajul "Mai am doar 7 zile să-i opresc pe cei ce fără de milă ne jertfesc", dar și pancarte cu mesaje precum "Mi-a zis fi-miu: tati eu nu mai învăț, când cresc mare mă fac hoț", "Nu punem botul", "Marș de la Putere", "Abrogați și plecați", "Mama nu vrea pensie mărită, vrea nepoți cu viitor", "Marș la închisoare. Alta întrebare" și scandează "Luptăm uniți pe Dragnea să-l citim", "Liviu Dragnea ghinion, s-a trezit țara din somn", "Hoții", "ALDE și PSD aceeași mizerie", "Ne-ați furat ca hoții, în mijlocul nopții", "Abrogați și plecați".

Cea mai mare parte a manifestanților au fluiere și vuvuzele cu care fac în permanență zgomot, iar mulți dintre ei au și steaguri pe care le flutură, mulți dintre manifestanți având și câte o pancartă.

De asemenea, în zona protestului a fost amenajat un altar unde au fost puse două lumânări aprinse și coli cu mesaje precum "România s-a trezit pentru penali", "Abrogați și apoi plecați", "Dear UE, Beware of PSD thiefs inside! OUG 13 — Q.E.D. — Q.E.D — Q.E.D".

În fața altarului a fost amplasat pe trotuar un banner mare care-i înfățișează pe Liviu Dragenea, Sorin Grindeanu și Florin Iordache în spatele gratiilor, bannerul purtând mesajul "Subsemnații Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu și Florin Iordache am legalizat corupția. Altă întrebare !".

AGERPRES / (AS — autor: Anamaria Toma, editor: Marius Frățilă, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...