Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Prahova: Senatorul Daniel Savu s-a înscris în PRU

Senatorul Daniel Savu s-a înscris, luni, în Partidul România Unită (PRU), acesta activând în ultima perioadă ca independent după ce, la sfârșitul lunii martie, a demisionat din PSD, partid al cărui membru a fost timp de aproape 20 de ani.

Savu a anunțat pe blogul său personal decizia de a se alătura echipei PRU.

"Am credința că în felul acesta voi putea duce mai departe principiile ce m-au călăuzit în întreaga mea activitate publică și pe care le consider mai presus de orice: onoarea, demnitatea și mândria de a fi român! (...) Vă asigur pe toți că voi rămâne același, voi continua să spun adevărul care de cele mai multe ori s-a dovedit că deranjează, urmărind consecvent un obiectiv esențial: mai bine pentru români și pentru România!", a scris senatorul în postarea sa.

Daniel Savu a demisionat, la sfârșitul lunii martie, din PSD, partid în care a activat aproape 20 de ani, candidând ca independent pentru funcția de primar al Ploieștiului.

"Am încercat să atrag atenția asupra corupției sau a compromiterii unora dintre liderii locali din Ploiești și din Prahova, am încercat să lupt cu mijloace permise împotriva politicii de clan, uneori chiar de clan mafiot, am încercat să vorbesc atunci când mulți dintre colegii mei lăsau capul în jos, deși le-am spus că n-are de ce să le fie frică. (...) M-am zbătut mult să atrag atenția asupra mentalităților din PSD care trebuie să se schimbe și asupra oamenilor la care partidul trebuie să renunțe, pentru simplul motiv că mențin eticheta de corupție și clan mafiot. Mă refer aici strict la unii dintre liderii PSD Prahova, singura organizație pe care o cunosc în detaliu, prin natura pozițiilor pe care le-am deținut", a scris Savu, la acel moment, pe blog.

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat, în ianuarie, că senatorul Daniel Savu este candidatul partidului pentru funcția de primar al Ploieștiului, însă la scurt timp organizația municipală PSD Ploiești a anunțat că nu susține această candidatură, solicitând președintelui PSD Prahova să nominalizeze un alt candidat.

Astfel, în urma unor analize interne, PSD Prahova a anunțat, la data de 21 martie, că cel care va candida din partea acestui partid va fi viceprimarul cu atribuții de primar, Cristian Ganea.

Senatorul Daniel Savu este fost ofițer, el lucrând anterior în Serviciul Român de Informații (SRI). Acesta a candidat, în 2008, pentru funcția de primar al Ploieștiului, pierzând în fața actualului senator PNL Andrei Volosevici, trimis în judecată de DNA Ploiești.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 PORNREVENGE. Site-urile porno sunt încă pline cu numele Anei Birchall

2 HOPA! Dan Turturică, veste proastă pentru „băieții” care-au pus mâna pe Dăncilă: SUA nu uită și nu iartă!

3 ALERTĂ Dragoș Anastasiu, patronul Eurolines, despre care se spune că va fi premierul României, a vândut afacer…

4 Președintele, călcat în picioare după decizia CCR! Din păcate, Ioana Ene Dogioiu are dreptate!

5 Moise Guran / CCR și PSD, aceeași mizerie!

recomandări

Te ia DNA: Cristian Poteras

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Video incredibil cu un elefant surprins strângând gunoiul