Prahova: Traficul a revenit la normal în urma accidentului cu doi morţi şi un rănit pe DN1, la Băicoi

Prahova: Traficul a revenit la normal în urma accidentului cu doi morţi şi un rănit pe DN1, la Băicoi

Traficul s-a reluat în condiţii normale pe DN1 Ploieşti - Braşov, la Băicoi, unde marţi dimineaţa a avut loc un accident în care două persoane au murit, iar o alta a fost rănită, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, în accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială şi un echipaj SMURD de la Garda de Intervenţie Băicoi, o autospecială de descarcerare de la Detaşamentul 1 Ploieşti şi un echipaj SMURD şi un altul de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul 2 Ploieşti.

În accidentul rutier au fost implicate şase persoane, două dintre acestea decedând, fiind vorba de o femeie de 45 de ani şi o alta de 73 de ani. O a treia persoană, un bărbat de 77 de ani, a fost transportat la spital, suferind un traumatism cranio-cerebral, hematom parietal drept şi fractură de piramidă nazală.

Conform IPJ Prahova, din primele cercetări, cauza probabilă a accidentului este nepăstrarea distanţei în mers. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

2 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat