Prahova: Un bărbat de 53 de ani a murit într-un accident produs pe DN 72; trafic alternativ între Ploieşti şi Târgovişte

Prahova: Un bărbat de 53 de ani a murit într-un accident produs pe DN 72; trafic alternativ între Ploieşti şi Târgovişte

Un bărbat de 53 de ani a murit, luni, într-un accident produs pe DN 72, traficul rutier între Ploieşti şi Târgovişte fiind îngreunat.

"Un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 28 de ani. În urma accidentului, bărbatul în vârstă de 53 de ani a decedat", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Conform aceleiaşi surse, conducătorul auto de 28 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

"Traficul este blocat pe relaţia Ploieşti - Târgovişte. Se circulă alternativ", precizează IPJ Prahova.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, la locul accidentului au intervenit o autospecială de stingere, una de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Bărbatul de 53 de ani a fost extras de pompieri din autoturism şi i s-au aplicat manevre de resuscitare, ulterior fiind declarat decesul. AGERPRES / (AS - autor: George Onea, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...