Prahova: Unul dintre minorii acuzaţi de agresarea unui bărbat care ulterior s-a sinucis - reţinut

Prahova: Unul dintre minorii acuzaţi de agresarea unui bărbat care ulterior s-a sinucis - reţinut

Unul dintre minorii acuzaţi de agresarea verbală şi fizică a unui bărbat care ulterior s-a sinucis a fost reţinut de poliţişti, urmând a fi prezentat, miercuri, unităţii de parchet competente pentru luarea unei măsuri preventive.

Potrivit datelor comunicate AGERPRES de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, un minor de 17 ani a fost reţinut în dosarul privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe care a fost deschis după ce un bărbat de 46 de ani a reclamat, pe 7 martie, la Postul de Poliţie Brazi, faptul că ar fi fost agresat de către doi minori, cu vârste de 14 şi 17 ani, din satul Stejarul.

În urma aceleiaşi reclamaţii, minorii au fost audiaţi şi sancţionaţi contravenţional la acel moment, conform Legii nr. 61/1991, pentru proferarea de injurii.

Ulterior, pe 7 aprilie, bărbatul în cauză a fost găsit spânzurat în locuinţa sa, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru ucidere din culpă.

IPJ precizează că, în urma administrării probatoriului, adolescentul de 17 ani a fost reţinut în dosarul de lovire sau alte violenţe şi va fi prezentat, miercuri, unităţii de parchet cu propunere de luare a unei măsuri preventive. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”