Pravda: Ministerul de interne rus îi îndeamnă pe polițiști să-și verifice rucsacurile pentru deplasare / Se sugerează că îi așteaptă o „călătorie de afaceri” în Ucraina

Pravda: Ministerul de interne rus îi îndeamnă pe polițiști să-și verifice rucsacurile pentru deplasare / Se sugerează că îi așteaptă o „călătorie de afaceri” în Ucraina

Polițiștilor din diferite regiuni ale Federației Ruse li s-a cerut să pregătească rucsacurile din care să nu lipsească busole, lenjerie, tacâmuri de camping, alimente în rații uscate și o trusă de prim ajutor, scrie ziarul rus Pravda , care citează un cont de Telegram apropiat Ministerului de Interne.

Conducerea MAI din Rusia și-ar fi informat subordonații că va fi verificat cu atenție conținutul rucsacilor și asta pentru că s-a dispus și în trecut completarea și verificarea produselor din rucsaci, dar nu a fost respectată. ”Din acest motiv, rațiile uscate s-au dovedit adesea a fi expirate”, precizează Pravda.

Potrivit Pravda în Crimeea, Rostov, și Belgorod, au fost colectate seturile de la angajați ai Ministerului Afacerilor Interne și au fost deja transferate în depozite. Destul de des, polițiștii colectează conținutul rucsacilor pe cheltuiala lor, precizează ziarul rusesc, susținând că prețul total al unui set standard este de patru mii de ruble.

Pe Telegram se specifică faptul că polițiștii din Moscova se pot aștepta la o „călătorie de afaceri” în Ucraina, ”unde are loc în prezent o operațiune militară specială”, după cum precizează Pravda.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...